Frietformules

Basisformules (steeds 'a volonté'):

 

Formule 1: Frietjes + frikadellen + saus (mayo of ketchup) : 4 euro/pp


Formule 2: (De meest gekozen) : Frietjes + frikadellen + bitterballen + saus : 5 euro/pp


Formule 3: Frietjes + frikadellen + verse gekruide vleesbrochettes + saus: 6 euro/pp


Formule 4: Frietjes + frikadellen + verse gekruide brochettes + bitterballen + saus: 7 euro/pp

Formule 5: Frietjes + saus + bicky burger + frikandel: 6 euro/pp

Formule 6: Frietjes + frikadellen + boulette + bitterballen + saus: 7 euro/pp

 

Formule 7: ‘All-in formule’: Frietjes + keuze uit een 10 tal snacks (Frikadel, verse vleesbrochette, kaaskroket, bitterballen, garnaalkroket, kipcorn, Boulette, mini loempia’s, viandel, vleeskroket) of een eigen assortiment: 10 euro/pp

 

Kidsformule: 'box-menu': Frietjes, mini frikadelletjes en chicken nuggets, lolly, potje mayonaise of ketchup en een speelgoedje : 5 euro/pp

 

U kunt altijd een eigen samengestelde formule voorstellen. Ik zet er een gepaste prijs op.

 

Voor alle formules geldt dat u 'ONBEPERKT' kan genieten van de door u gekozen formule! zowel voor de frietjes als alle snacks.

Promotie : Komt u aan minimum 70 personen op uw evenement dan komen er gratis kaaskroketjes bij, welke formule u ook kiest. Een extra keuzemogelijkheid voor iedereen.

 

Vaste kosten 

 

De vaste kost bedragen      

100 euro (in een straal < 40 km)

150 euro (in een straal > 40 km)

175 euro (in een straal > 75 km)                                          

De afstand wordt enkel gerekend, dus niet heen en terug.
 

opmerkingen:


vanaf 120 pers. bedraagt de vaste kost steeds 100 euro, onafhankelijk van de afstand.

De vaste kost vervalt volledig vanaf 250 pers.

Inbegrepen in de deze vaste kosten zijn : vervoerskosten (vertrek uit Oostkamp) - opstartkosten - gasfles(sen). Alle benodigdheden zoals : bakjes, vorken, servetten, frietvet, enz - schoonmaakmateriaal + vuilzakken. De vaste kosten zijn de enige kosten die erbij komen.


Werking:

De gasten schuiven allemaal aan, vanaf een door u gekozen startuur.

Ik blijf ten allen tijde staan tot iedereen voldaan is.

Een tijdspanne hierop zetten is zeer moeilijk, daar dit afhankelijk is van de grote van de groep. Aangezien de bediening zeer snel gebeurd, kan iedereen binnen een relatief korte periode meerdere keren langskomen (lees : onbeperkt). Daarom zet ik er nooit een tijdstip op hoe lang ik bak, ik blijf staan tot er niemand meer langskomt. Als ik het evenement verlaat mag en kan er niemand nog honger hebben.
Wanneer ik merk dat er na een tijdje niemand meer komt aanschuiven, dan sluit ik de frituur, dit nadat ik jullie eerst nog eens de mogelijkheid heb gegeven om de gasten voor een laatste keer uit te nodigen.

Waarschijnlijk zal bij deze 'last call' er dan al niemand meer komen aanschuiven. Om een idee te geven naar tijden toe : voor een groep van 120 pers, zal dit ongeveer 1,5 uur in beslag nemen (iedereen binnen de 20 min bediend voor een eerste maal), dat kan weliswaar steeds korter of langer zijn, sterk afhankelijk hoe groot de 'te stillen honger' is.