top of page

Uitgebreide formules

Stoofvlees en/of vol-au-vent
 
De mogelijkheid tot vers bereid stoofvlees en/of vol-au-vent met frietjes
Ik breng de beide mee, en eventueel (kosteloze) snacks (bv. frikadel,bitterballen en kaaskroket). 
Dit kan op borden geserveerd worden, maar in veel gevallen raad ik aan om dit te serveren in een (gescheiden) bakje, zodoende kunnen de gasten zich vrij bewegen en zijn ze niet aan hun tafel gebonden.
 
Prijs : 12 euro/pp

Balletjes in tomatesaus
 
verse bereide balletjes in tomatensaus met frietjes. Dit wordt eveneens aangevuld met (kosteloze) snacks. Dit kan eveneens op borden geserveerd worden, maar in veel gevallen raad ik aan om dit te serveren in een (gescheiden) bakje, zodoende kunnen de gasten zich vrij bewegen en zijn ze niet aan hun tafel gebonden.
 
Prijs : 10 euro/pp

Warme beenham
 

Warme beenham met frietjes wordt geserveerd met (koude) groentjes en met bearnaise en mosterd saus. De ambachtelijke Brugse Beenham wordt ter plaatse op tang versneden. Ik breng het nodige bestek en borden mee, u hoeft niets te voorzien.  (Alles wordt vuil weer meegenomen)
 
Prijs : 15 euro/pp
​​
Côte a l’os
 

Wilt u het helemaal uitbreid maken dan kan u gaan voor lekkere gegrilde côte a l’os met frietjes .Deze wordt steeds geserveerd met (koude) groenten en met bearnaise - , peper - en provencial saus. De côte a l’os is ofwel Top Belgisch wit-blauw of Iers 1ste keus vlees, en wordt vers geselecteerd. Ik breng het nodige bestek en borden mee.
(Alles wordt vuil weer meegenomen)

 
Prijs : 28 euro/pp

opmerking : Bij deze prijzen worden steeds de vaste kost bijberekend.

bottom of page