top of page

Belangrijke info

  • De verse brochettes zijn speciaal gemaakt voor in de frituur, en deze zijn zeer lekker gekruid. Een echte aanrader.

 

  • Kinderen onder de 4 jaar reken ik niet aan.
    (Als u kiest voor kidsboxen, worden deze jonger dan 4 jaar wel aangerekend).
    Boven de 4 jaar is dezelfde prijs als volwassenen. Uit ervaring weet ik dat de kids dikwijls mijn 'grootste' klanten zijn, vandaar dezelfde prijs.

 

  • De frietjes zijn altijd verse (voorgebakken) frietjes, ik bak nooit geen diepvries frieten.  

 

  • Ik kom steeds een half uurtje vroeger dan het door u gekozen startuur, dan zijn er op tijd frietjes.

 

  • Bij een reservatie heb ik in principe ENKEL deze gegevens nodig :

    -   Tijdstip (Let wel! het tijdstip van de frietjes)

    -   Feestlocatie (volledig adres)

    -   Indien feestlocatie geen thuisadres is gelieve dit ook door te geven.

    -   Gewenste formule
   -   Aantal personen (richtaantal)

    -   Een gsm nummer

  • De gekozen formule heb ik maar een weekje op voorhand nodig.
    Het juiste aantal personen een dag of 2 op voorhand.
    Met dit aantal hou ik ook rekening om op de dag zelf de prijs op te maken.

 

  • Ik voorzie een vuilzak aan mijn kraam (deze laat ik achter ter plaatste).
    Ik ruim na het bakken de plaats waar mijn kraam gestaan heeft netjes op.
    Indien u dit wenst kan u zelf ook een vuilzak van u eigen gemeente meebrengen,
    ik plaats deze dan aan mijn kraam, zodoende hebt u zo weinig mogelijk opruimwerk.

  • Ik ben telefonisch moeilijk te bereiken.
    Heeft u vragen? ik beantwoord in de mate van het mogelijke dezelfde dag nog uw mail.
    Telefonisch kan natuurlijk ook nog, indien u geen antwoord krijgt probeer het later eens opnieuw.

  • Ik zet er geen tijdstip op hoe lang ik blijf staan, dit is van groep tot groep verschillend.
    Ik zal altijd bakken totdat iedereen voldaan is. Het afsluiten van de frituur doen we telkens in overleg met jullie, en enkel als iedereen voldaan is. Het is de bedoeling dat alle gasten beginnen aan te schuiven op het vastgelegde uur door jullie. Iedereen wordt zeer vlot bediend. Wanneer de gasten op verschillende tijdstippen toekomen kan er worden gezien hoe we dit oplossen. Als iedereen voldaan is, en er niemand meer komt aanschuiven is het niet echt wenselijk om te blijven staan voor 1 of 2 personen die later toekomen. Het spreekt voor zich als die personen op weg zijn naar het evenement en als de wachttijd meevalt dat wij al het mogelijke doen om deze gasten alsnog van een frietje te voorzien. Er geldt een maximumtijd van 2 uur (langer kan extra vergoeding zijn), die 2 uur is echter een maximum maar wordt in de praktijk nooit bereikt (richttijden : 150 pers = 1,5 uur)

bottom of page